ČIME JE TO OLGA ZASLUŽILA? Mlada teniserka prolazi kroz pakao - upućene su joj nove besramne uvrede na društvenim mrežama! (FOTO)

Autor:

Sport

11.08.2022

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Mnogi je smatraju jednom od najvećih talenata srpskog ženskog tenisa, ali i pored toga, kao i činjenice da potiče od slavnih roditelja, očigledno pojedincima i te kako smeta.

ČIME JE TO OLGA ZASLUŽILA? Mlada teniserka prolazi kroz pakao - upućene su joj nove besramne uvrede na društvenim mrežama! (FOTO)

Foto: Starsport

Olga Danilović

Nije prošlo ni nedelju dana od kako su Olgi Danilović upućene besramne pretnje na društvenim mrežama, a sada je doživela nove neprijatnosti.

Ovoga puta, mlada dvadesetjednogodišnja teniserka našla se na meti kritičara nakon gostovanja u podkastu "ALESTO" sportskog novinara Aleksandra Stojanovića. Po okončanju emitovanja podkasta na društvenim mrežama su osvanuli u najmanju ruku neprimereni komentari:

 

Treba napomenuti da se Olga Danilović trenutno nalazi na 113. poziciji WTA liste kada su najbolje svetske teniserke u pitanju i može se očekivati da mlada Beograđanka uskoro uđe i u najboljih 100 teniserki planete.

Istovremeno, Olga je trenutno druga teniserak Srbije iz neprikosnovene Aleksandre Krunić koja se po poslednjoj objavljenoj WTA listi nalazi na 89. poziciji.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading