Na pomolu POTRES, Rusija STREPI: Srbin SKIDA Medvedeva sa čela ATP liste?

Autor:

Sport

05.08.2022

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski teniser imaće imperativ plasmana u meksičko finale, čeka nas pravi klasik na betonu.

Na pomolu POTRES, Rusija STREPI: Srbin SKIDA Medvedeva sa čela ATP liste?

Foto: Tanjug/AP

Ruski teniser Danil Medvedev

Miomir Kecmanović i Danil Medvedev odmeriće snage u polufinalu Los Kabosa, a ishod tog meča može umnogome da utiče na poredak na čelu ATP liste.

Naime, ukoliko Srbin nadigra Rusa, on će biti pod velikim pritiskom u Montrealu gde bi morao da dogura do četvrtfinala, kako bi zadržao status svetskog broja jedan! Ako ne uspe u tome, preteći će ga Nemac Aleksandar Zverev, iako je na pauzi zbog povrede.

Biće to sjajan okršaj u Meksiku, budući da je Kecmanović u dosadašnjem toku turnira iz serije 250 potvrdio da se nalazi u sjajnoj formi i da može biti "tvrd orah" za svakoga. Njih dvojica su već odigrali jedan međusobni duel, ali u potpuno drugačijim okolnostima. Medvedev ga je lako dobio u tri seta na Rolan Garosu, ali je poznato da srpskom asu šljaka nije omiljena podloga. Sada može bitii drugačije...

Republika

Foto: Starsport

Kecmanović izaziva prvog reketa planete

Susret Medvedev - Kecmanović igraće se u noći između petka i subote od tri časa i 30 minuta, dok drugi polufinalni par čine Kameron Nori i Feliks Ože-Alijasim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Passion

05.08.2022 10:38

Pa Novače sam sebi si navukao nevolju, ne mogu da verujem da nisi mogao da sagledaš dogadjaje unapred. Šta ti je trebalo da brbljaš na sva usta o pravu na nevakcunisanje, o svom telu, itd. i to si širio kroz medije. Nisi mudar ni ti ni tvoja porodica (mislim na feštu koju su pravili u Beogradu u januaru ove godine). Svi teniseri mudro ćute i ne pričaju o slobodi izbora kao ti Novače, kako nisi imao nekog mudrog savetnika kraj sebe nego si terao inat, prkos. Teniseri ne brbljaju na tu temu kao ti, ćute i ne izjašnjavaju se. Igraju tenis ne gube energiju na političke poruke i propagandu. Medvedev mudro ćuti, Nadal takodje, Zverev, Cicipas,Marej.