MRZE GA ZATO ŠTO JE SRBIN! Bajden na stubu srama zbog DVOSTRUKIH ARŠINA prema Novaku: Kako MILIONI migranata mogu NEVAKCINISANI u SAD, a Đokovic ne sme?

Autor:

Sport

16.07.2022

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedmi reket sveta nalazi se u problemu jer nije imunizovan i zbog toga po svemu sudeći i kako stvari stoje, neće moći da igra na Ju-Es openu.

MRZE GA ZATO ŠTO JE SRBIN! Bajden na stubu srama zbog DVOSTRUKIH ARŠINA prema Novaku: Kako MILIONI migranata mogu NEVAKCINISANI u SAD, a Đokovic ne sme?

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković, uz ilustraciju američkog predsednika Džoa Bajdena

Najbolji srpski teniser Novak Đoković osvojio je Vimbldon i došao do 21. Grend slem titule u karijeri, ali još uvek ne zna da li će igrati na Ju-Es openu.

Razlog je taj što sedmi reket sveta nije vakcinisan i kao takav po pravilima Amerike ne može da uđe u zemlju i ujedno učestvuje na turniru u Njujorku.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na Ju-Es openu

Na stranu našeg asa stao je i Tomas Fiton, američki konzervativni aktivista koji je prozvao predsednika Džoa Bajdena što podržava ulaske milione ilegalnih stranaca u zemlju, a zabranjuje jednom sportisti jer ima svoje mišljenje oko vakcine i zdravlja.

 

- Dakle, Novaku Đokoviću neće biti dozvoljeno da igra na Ju-Es openu jer odbija da ima nepovratan medincinski tretman? Ali, Bajdenova administracija ohrabruje i pomaže milione migranata da napadnu našu zemlju bez sličnih zahteva za vakcinom? - napisao je Filton putem Tvitera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Lara

17.07.2022 05:50

Mnogo se Bajden potresao zbog prozivke Tom Fitona. Odmah će da pusti Nola da radi kako on hoće.