Dokle ćeš više folirati ceo svet? Britanci žestoko udarili na Rafaela Nadala! (FOTO)

Autor:

Sport

12.07.2022

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da je i ovoga puta u potpunosti raskrinkan.

Dokle ćeš više folirati ceo svet? Britanci žestoko udarili na Rafaela Nadala! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal tokom vanredne konferencije za medije

Prošlo je svega nekoliko dana od kako je Rafael Nadal usled povrede mišića abdomena odustao od polufinalnog meča ovogodišnjeg Vimbldona, a sada su britanski mediji objavili šokantne fotografije španskog tenisera.

Britanski "San" informisao je javnost da se Rafael Nadal nakon povrede nalazi na odmoru u Formenteri, a posebnu pažnju privukle su fotografije na kojima se Španac vidi kako vozi džet-ski uz posebnu napomenu da vožnja džet-skija pored mišića nogu, zahteva i priličnu snagu trbušnih mišića, a upravo se na ta dva dela tela Rafael Nadal najviše žalio u prethodnom periodu.

 

 

Rafael Nadal jeste imao veliki problem tokom vimbldonskog turnira, ali se i postavlja pitanje kako je moguće da ruptura mišića trbušnog zida od sedam centimetara bude sanirana za samo nekoliko dana.

 

I pored svih priča da je usled zdravstvenog stanja ugoržen i Nadalov nastup na US openu, jasno je da će se on pojaviti na američkom tlu i učestvovati na Grend slem turniru koji je na programu od 29. avgusta do 11. septembra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Opanak

15.07.2022 15:06

Aman bre dosta vise gluposti o naj sportistima..mlad covek odmara od ubitacnih treninga i meceva a to malo naprsnuce sem sto boli i onemogucava servis jao vrlo spec. pokret nije smetnja za aktivnosti...imao sam 2cm na listu noge i znam licno kako je bilo..sto bi se odreko 2m funti da folira.