Đoković ili Kirjos? Kladionice objavile kvote pred finale Vimbldona - NEZAPAMĆENO!

Autor:

Sport

08.07.2022

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski velikan je baš izraziti favorit uoči finalnog okršaja u glavnom gradu Velike Britanije, da li su kladionice preterale?

Đoković ili Kirjos? Kladionice objavile kvote pred finale Vimbldona - NEZAPAMĆENO!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Nik Kirjos

Ljubitelji tenisa širom planete sa nestrpljenjem iščekuju finale Vimbldona, u nedelju će na Centralnom terenu snage odmeriti Novak Đoković i Nik Kirjos, a kladionice su objavile kvote za meč kojim se završava takmičenje u muškom singlu na londonskoj travi.

"Bukmejkeri" su Srbina proglasili apsolutnim favoritom za pobedu, a kvota da će Nole odbraniti titulu iznosi tek 1,25. Sa druge strane Australijanac je pomalo i potcenjen, budući da njegovo slavlje "plaća" četvorostruko. Takođe, izuzetno je redak slučaj da je kvota na jednog finalistu Grend slema čak 4, ali izgleda da je Đoković ubedio kladionice u svoju dominaciju dosadašnjim partijama u Londonu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Može li Kirjos da demantuje kladionice?

Štaviše, Đoković i Kirjos su u dosadašnjem toku karijere odigrali dva međusobna duela, a oba su pripala australijskom igraču, o čemu je govorio i Novak, nakon što je nadigrao Kamerona Norija, u četiri seta.

Podsetimo da će u subotu biti odigrano i žensko finale u kome se sastaju Elena Ribakina i Ons Žaber, a oni koji veruju kvotama već mogu da hlade šampanjac za nedelju kako bi proslavili 21. titulu iz reda najvećih najboljeg tenisera u istoriji "belog sporta".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading