Nije mogao da prećuti: Vilander progovorio o VRHUNSKOJ NEPRAVDI - više ništa nije isto!

Autor:

Sport

27.06.2022

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šveđanin u svom stilu, bez dlake na jeziku.

Nije mogao da prećuti: Vilander progovorio o VRHUNSKOJ NEPRAVDI - više ništa nije isto!

Foto: Printscreen/Eurosport

Mats Vilander

Šveđanin Mats Vilander komentarisao je "nepravdu" u svetu tenisa. Vilander je tom prilikom rekao da je pandemija koronavirusa sve promenila, kao i suspenzija ruskih i beloruskih tenisera, te da je "rangiranje nepravedno".

Tenis je možda pozornica fantastične, najneverovatnije trke svih vremena u svim sportovima, ali ta trka danas nema nikakav značaj, barem za mene - naveo je Vilander, koji je ptoom dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Boli ga nepravda - Mats Vilander se oglasio pred Vimbldon

- I dobro, našli smo se sada da diskutujemo o Vimbldonu koji nije prihvatio da učestvuju ruski i beloruski teniseri, a znamo i da se neće dodeljivati poeni za rangiranje. Ove dve godine sve su promenile. Pandemija je promenila mnoge stvari. Takmičenje više nije fer. Rangiranje nije korektno - zaključio je Mats Vilander.

Podsetimo, srpski igrač Novak Đoković, uz dosta problema, slavio je na startu pohoda na odbranu pehara u Londonu, a izveštaj meča protiv Kvona možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading