"Novak OSVAJA Vimbldon uprkos DEMONIMA iz Australije"

Autor:

Sport

26.06.2022

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarna američka teniserka Pem Šrajver izjavila je da veruje da će Novak Ðoković da osvoji predstojeći Vimbldon, prenose američki mediji.

"Novak OSVAJA Vimbldon uprkos DEMONIMA iz Australije"

Foto: Tanjkug/AP

Novak Đoković na terenima "Ol-Ingland klaba"

Šrajver je tri puta u karijeri igrala u polufinalu Vimbldona, a trenutno je teniski analitičar i komentator na I-Es-Pi-Enu (ESPN).

- Verujem da će Ðoković da pronađe način kako da osvoji Vimbldon, uprkos tome što ga ''demoni'' Australije i dalje progone. Ali, sahraniće ih sve, i to pobedom na najprestižnijem grend slem turniru - izjavila je legendarna američka teniserka.

Američki mediji podsećaju da Ðoković nije igrao na Australijen openu, a u četvrtfinalu Rolan Garosa je eliminisan od Rafaela Nadala.

- Novakova igra na travi je sjajna, osvojio je poslednja tri Vimbldona, a mislim da će za ovo da bude spremniji nego što je bio u Parizu. Unapredio je servis na ovoj podlozi, a takođe mislim da je najbolji riterner koga je ovaj sport ikada imao. Sigurno je da neće olako da prepusti Nadalu treći grend slem turnir ove godine - dodala je Šrajver.

Nadal je osvojio Australijan open i Rolan Garos.

Ðoković će u ponedeljak u prvom kolu Vimbldona igrati protiv Sonvu Kvona iz Južne Koreje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading