BRITANAC IZNENAĐEN: Zbog čega je Novak bio toliko "NADUVAN"?

Autor:

Sport

24.05.2022

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanac dao svoj sud o Novaku.

BRITANAC IZNENAĐEN: Zbog čega je Novak bio toliko "NADUVAN"?

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je na startu Rolan Garosa u tri seta ubedljivo savladao Japanca Jošihita Nišioku i tako na sjajan način započeo odbranu titule na pariskom Grend slemu.

Partiju najboljeg tenisera sveta u uvodnoj rundi analizirao je legendarni Britanac Tim Henman.

On je otkrio šta ga je iznenadilo kod Noleta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

- Bio sam iznenađen njegovim stavom, tako je "naduvan." Bilo je mnogo udaranja pesnicama, vrištanja i vikanja za meč prvog kola na Grend slemu. I to od strane nekoga ko ih je osvojio 20. Da li je to odraz onoga što se desilo u Melburnu, gde nije dobio priliku? Ovo mu je sledeća da stigne do 21. GS i tako je "napumpan" - rekao je Britanac u razgovoru sa Barbarom Šet i dodao:

Od samog početka ste videli da je bio toliko motivisan, fokusiran i zapaljen, spreman da obavi posao i to je ono što je uradio. On ide u pravom smeru.

Novaka Đokovića u drugom kolu očekuje duel sa pobednikom meča Aleks Molčan-Federiko Korija. Slovak i Argentinac je trebalo da se sastanu u ponedeljak, ali je zbog kiše njihov dvoboj odložen za utorak u podne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading