VELEOBRT PODIGAO ŠVAJCARSKU NA NOGE: Federer se VRAĆA na teren - IGRAĆE na Vimbldonu!

Autor:

Sport

19.05.2022

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Agent Švajcarca otkrio plan za nastavak karijere.

VELEOBRT PODIGAO ŠVAJCARSKU NA NOGE: Federer se VRAĆA na teren - IGRAĆE na Vimbldonu!

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer

Toni Godsik, agent Rodžera Federera, podigao je Švajcarsku na noge najavom da bi njegov klijent mogao da nastupi na Vimbldonu 2023. godine. S obzirom na tristruku operaciju kolena, Fedeksu je predviđan kraj karijere, ali se on uspešno oporavlja i želi da napadne bar još jednu Grend slem titulu naredne sezone.

Osvajač 20 Grend slem titula ima plan i za tekuću godinu, budući da će zaigrati na Lejver kupu, kao i na turniru u rodnom Bazelu.

On je trenutno baš tamo gde želi da bude što se tiče oporavka, ali nažalost, to zahteva određeno vreme. Igraće na Lejver kupu i na turniru u Bazelu. Može li dodati još koji turnir pre toga? Moguće je, ali pre će biti posle toga. Ne želi da se obaveže nekome prerano, pa da otkaže. Do Lejver kupa ima vremena, ako sve bude išlo kako treba sa rehabilitacijom, može da promeni odluku - kazao je Godsik, a zatim je dodao:

 

 

Neće žuriti. Moraće da bude sto odsto zdrav i zato radi naporno na treningu. Ne radi se samo o tome da bude dobro sa kolenima, već i da vrati muskulaturu i kondiciju. Znam koliko je ohrrabren trenutnim stanjem. Ne želim da budem u ulozi doktora, ali ono čemu se nadam u vezi njega je da ima dobar proces rehabilitacije ovog leta, zatim da igra pomalo na jesen kako bi sebi dao uvertiru za 2023. Da vidimo šta će se onda dogoditi. Pričao sam sa njim o tome. Prošle godine je na Vimbldonu igrao pratično na jednoj nozi. Mislim da bi voleo da igra još jedan Vimbldon. To mesto je bilo nešto posebno za njega - reči su Tonija Godsika.

Podsećanja radi, jedan od najboljih igrača u istoriji "belog sporta" nije igrao od prošlogodišnjeg Vimbldona, kada je eliminisan u četvrtfinalu od strane Poljaka Huberta Hurkača. Ipak, nikako da se pomiri sa tim da je "za staro gvožđe"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Milan

21.05.2022 14:07

Нема од тога ништа. Он је пензионер