TAJANSTVENA NOVAKOVA PORUKA: Povezanost ANĐEOSKIH brojeva i KOLONIJE? Đokovićev čudan POTEZ! (FOTO)

Autor:

Sport

17.05.2022

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta iznenadio sve na Instragramu...

TAJANSTVENA NOVAKOVA PORUKA: Povezanost ANĐEOSKIH brojeva i KOLONIJE? Đokovićev čudan POTEZ! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio je nedavno Masters u Rimu pobedom nad Stefanom Cicipasom i tako došao do svoje 1.001 pobede u karijeri na ATP turu.

Da ovo samo nije običan broj, Nole je pokazao i na svom Instagramu u tajanstvenoj objavi

Naime, Novak je podelio "stori" uz pesmu hrvatske grupe Kolonija - "Nije nam dovoljna ni 1.001 noć". To nije sve, videli smo i grafiku, a u pitanju je poruka u kojoj se govori o "anđeoskom broju 1.001", a mnogi nisu znali na koji način to da protumače.

- Anđeoski broj 1.001 podseća te da su pred tobom sve moguće budućnosti i da si ti taj koji oblikuje svoj život" - stoji u pojašnjenju broja koji je očigledno veoma značajan Novaku Đokoviću.

Anđeoski brojevi su kombinacije cifara koje nam zaintrigiraju pažnju, kao recimo kada primetimo da je 2. februar 2022. godine, ili da je recimo na satu 11.11. Detalji su opisani u knjizi američke autorke Dorin Virtju "101 Anđeoski broj" u kome se tumače različite "vibracije brojeva".

Đoković je izdvojio 1.001, a objašnjava se perfektna sinergija brojeva 0 i 1.

Broj 1 predstavlja nove početke i kreativnost, a broj 0 "duhovno carstvo", kaže knjiga.

- Vaš radni kapacitet biće udvostručen u tim danima. Trebalo bi da imate pravi pristup u stvarima koje izazivaju probleme. Budite optimisti u svakoj situaciji - navodi se u ovom interesantnom tumačenju u koje je očigledno upućen i Novak Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading