POSLE PLASMANA U POLUFINALE: Novak zadovoljan pobedom nad Feliksom, pa poslao preteću poruku Kasperu!

Autor:

Sport

13.05.2022

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi reket planete se zalaufao u Rimu.

POSLE PLASMANA U POLUFINALE: Novak zadovoljan pobedom nad Feliksom, pa poslao preteću poruku Kasperu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji svetski teniser Novak Đoković obezbedio je plasman u polufinale mastersa u Rimu pobedom nad Feliksom Ožeom-Alijasimom, a posle tog meča nije krio zadovoljstvo.

Visok nivo tenisa, drugačiji su uslovi, sporije je. Nikada nisam igrao protiv njega, ali sam ga znao od ranije budući da je dugo u vrhu tenisa. Ima opasan servis, jedna stvar je trenirati, a druga igrati protiv njega zvaničan meč. Nije bilo lako riternirati, on to dobro radi, fantstičan je igrač. Naterao me je da igram bolje. Mislim da sam mogao da završim ranije, ali čestitke i njemu što se vratio - rekao je Nole.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Naredni rival će mu biti Kasper Rud, u meču u kom će Novak pokušati da ostvari jubilarnu 1.000. pobedu u karijeri.

Nadam se da će biti sutra. Rud je specijalista za šljaku, igrao je finale u Majamiju, igrali smo mnogo puta zajedno i sjajno se slažemo. Ipak, sigurno je da ćemo želeti pobedu i on i ja. Igrali smo pre dve godine u polufinalu, ali će biti drugačiji uslovi. Igramo po mraku, on je napredovao, a ja ću pokušati da ponovim večerašnju partiju - zaključio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading