DOBILI ŠTA SU ZASLUŽILI: Karma POKOSILA Đokovićeve dušmane!

Autor: Milan Zdravković

Sport

13.05.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije tajna da najbolji teniser sveta Novak Đoković ne uživa poštovanje teniske publike, koje bi trebalo, ali koliko god se drugi trudili da ga omalovaže sve im se vraća kao bumerang. "Karma je kučka", vole da kažu Ameri, a upravo na Novakovom primeru poslednjih nedelja i meseci vidimo kako redom kosi njegove dušmane.

DOBILI ŠTA SU ZASLUŽILI: Karma POKOSILA Đokovićeve dušmane!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Poslednji primer u nizu viđen je u Rimu u četvrtak po podne, kada su fanovi Novakovog najvećeg rivala Rafaela Nadala nosili majice sa porukama zahvalnosti australijskom ministru Aleksu Houku, koji je odstranio Đokovića sa Australijan opena i time omogućio Nadalu da osvajanjem Melburna povede sa 21:20 u trci za najviše osvojenih grend slemova. Nadal je zbog poteza navijača platio skupu cenu u Rimu pošto ga je u osmini finala eliminisao Kanađanin Šapovalov.

Naravno, Rafa nije jedini Novakov dušmanin kome se vratilo za otrovne strelice. Aleks de Minar, koji je svojevremeno prozivao Đokovića zbog "širenja korone", uhvaćen je sa lažnim KOVID pasošem.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Teniski sudija Soren Frimel, koji je 2020. izbacio Novaka sa US opena, nakon što je Đoković nenamerno pogodio lopticom linijskog sudiju Loren Klark, suspendovan je iz tenisa na godinu dana zbog neprimerenog ponašanja.

Tu su i oni brojni teniseri i teniserke koji su prozivali zatočenog Novaka tokom turnira u Melburnu da bi zatim redom ispadali na startu Australijan opena.

Jedan od najpoznatijih slučajeva kada je "karma stvarno kučka" jeste i onaj američke teniserke Danijel Kolins, koja je u leto 2020. kritikovala Novaka i organizaciju Adrija tura usred pandemije koronavirusa da bi kasnije bila izbacivana sa turnira zbog kršenja KOVID protokola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading