NOVAK JE KRALJ DŽUNGLE, OSTALI SU HIJENE! Čovek koji poznaje NOLETA u dušu poslao brutalnu poruku KRITIČARIMA I KLADIONICAMA!

Autor:

Sport

13.05.2022

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni stručnjak koji je sa Novakom Đokovićem osvojio najveći trofej u karijeri za portal Republika.rs govorio o tome šta očekuje od prvog tenisera sveta na narednim turnirima, a posebno Rolan Garosu.

NOVAK JE KRALJ DŽUNGLE, OSTALI SU HIJENE! Čovek koji poznaje NOLETA u dušu poslao brutalnu poruku KRITIČARIMA I KLADIONICAMA!

Foto: Starsport

Prvi reket sveta Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković suočava se sa brojnim kritikama od početka sezone koje se odnose na njegovu igru na terenu, ali i fizičku spremu. 

Razlog za slabije partije osvajača 20 Grend slem trofeja je zabrana da učestvuje na pojedinim turnirima zbog toga što nije vakcinisan i to ga je omelo da igra u kontinuitetu i ritmu na koji je navikao.

Republika

Foto: Starsport

 

Nole se polako vraća, to pokazuje trenutno na Mastersu u Rimu gde će večeras igrati protiv Feliksa Ože Alijasima u borbi za polufinale turnira u prestonici Italije.

Ipak, i dalje postoje oni koji osporavaju da se Srbin vraća na velika vrata, a mnogi navijači Beograđanina širom sveta očekuju da bude pravi na Rolan Garosu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

O tome šta možemo očekivati od Novaka Đokovića na drugom Grend slemu u sezoni, kao i ostatku sezone, ali i potencijalnim novim rivalima razgovarali smo sa Bogdanom Obradovićem, bivšim selektorom Dejvis kup reprezentacije Srbije.

Iskusni stručnjak poznaje Noleta u dušu pošto je radio sa njim od 2007. do 2017. godine u nacionalnom timu, a zajedno su osvojili Dejvis kup 2010. u prepunoj beogradskoj Areni.

Republika

Foto: Starsport

Osvajači Dejvis kupa 2010 - Viktor Troicki, Novak Đoković, Bogdan Obradović, Janko Tipsarević i Nenad Zimonjić

- Novakovi rezultati su se popravili, ali kada govorimo o igri, Novak je pokazuje kada mu treba - počeo je Obradović i obrazložio svoje reči:

- Nije isti motiv tenisera na turniru 500 serije, 200, Mastersu ili Grend slemu. Sve sem Grend slemova, za Novaka je nizak motiv

Republika

Foto: Starsport

Bogdan Obradović

- Nadam se da će Novak biti pravi za Rolan Garos, ali to je turnir koji je najteže predvideti. Novaku treba 2000 bodova kako bi bio na vrhu i samo ga to zanima. Novak je lav, kralj džungle, zanimaju ga samo četiri najveća trofeja, a ostali su lešinari i grabe sitno "meso".

Kladionice su Đokovića stavile kao trećeg favorita za osvajanje drugog Grend slema u sezoni. Ispred su po kvotama Rafael Nadam i Karlos Alkaras...

KLADIONICE SU JAVNI WC

- Kladionice su javni WC, koga briga za njih - kratko i jasno poručio je osvajač "salatare" za naš portal.

Za kraj razgovora, pitali smo Beograđanina, šta misli koliko mogu Rafael Nadal, Karlos Alkaras, ali i neke druge "nagazne mine".

- Nadalova stopala ne valjaju već godinama, ako ih reši igraće dobro jer je trčanje 80 odsto tenisa, a ako ne možete da trčite normalno, bolje da ne igrate. Želim mu da se oporavi i bude zdrav - rekao je Bogdan Obradović i zaključio:

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Alkaras je izuzetno talentovan, jak momak, kulturan na i van terena, sve pozitiva. Verujem da će dobru sezonu imati i Siner, Zverev, Cicipas, ali i za mnoge otpisani Tim

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
DachicaDxb

24.05.2022 05:37

Kralj džungle je tigar, a kralj savane je lav.