PUKAO JE: Ovakvog ga nikada nismo videli, Nadal iskalio sav bes na novinare!

Autor:

Sport

12.05.2022

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mu lako...

PUKAO JE: Ovakvog ga nikada nismo videli, Nadal iskalio sav bes na novinare!

Foto: Tanjug/AP

Očigledno je da Rafael Nadal ne može da se pomiri sa činjenicom da njegovo vreme polako ističe. Možda i najveći udar u dosadašnjoj karijeri doživeo je na svom terenu u Madridu i to od mladog devetnaestogodišnjeg sugrađanina Karlosa Alkarasa.

Iako je od tog meča proteklo više od nedelju dana, mladi španski teniser je i dalje tema svih konferencija za medije na kojima se pojavljuje Rafael Nadal.

Ovoga puta i u Rimu novinare je interesovalo njegovo mišljenje o Alkarasu i da li je u ovom momentu on bolji nego što je Nadal bio u njegovim godinama. Prilično iznerviran, Rafael je odgovorio:

– Ne znam, čoveče. Neću moći svaki dan da pričam o tome ko će šta postati i ko će biti jači od koga. Zar ne? Zaboravio sam i kakav sam ja bio. Jedina stvar koju možemo da uradimo je da uživamo u karijeri neverovatnog igrača kakav je Alkaras. Čak i ako to jeste zanimljivo, prestanite da ga poredite sa mnom. Ako bude osvojio 25 grend slemova, biće neverovatno i za njega i za našu zemlju. I ja ću biti srećan zbog njega. Ali hajde da ga pustimo da uživa u sopstvenoj karijeri. Ne možemo sve vreme da razmišljamo o tome kako je bilo i kakav će on biti. Neću reći da sam 2005. bio fantastičan, ali verujem da sam bio dobar. To je to. Različito vreme. Različite karijere. Neka uživa u karijeri i nemojte da mu nabijate dodatan pritisak. Nemojte svaki put da me pitate isto. Svaki put kada me budete pitali, kazaću vam isto. Veoma sam srećan što ga imamo i tek ćemo imati prilike da uživamo u njegovoj karijeri. Ali sada i ja još uvek igram i fokusiran sam na stvari koje ja treba da uradim - istakao je vidno nervozan Rafael Nadal.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading