PRESEDAN U MADRIDU! Novak PAKUJE KOFERE kao Rafa? Nezapamćeno pred polufinale!

Autor:

Sport

07.05.2022

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči klasika u glavnom gradu Španije.

PRESEDAN U MADRIDU! Novak PAKUJE KOFERE kao Rafa? Nezapamćeno pred polufinale!

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

Teniski sladokusci širom planete ne mogu da dočekaju 16 časova i početak prvog polufinala Mastersa u Madridu. Snage će premijerno odmeriti Novak Đoković i Karlos Alkaras, a kladionice su izuzetno podeljenog mišljenja pred ovaj susret.

Naime, kvota na trijumf Srbina i Španca je identična i iznosi 1,90, što je izuzetno redak slučaj. Dakle, po bukmejkerima nema favorita, a ponuđena granica gemova iznosi 22,5, što ukazuje da bi na madridskoj šljaci lako mogli da vidimo tri seta, ili makar dva, ali izuzetno neizvesna.

Interesantno je da su kladioničari identične kvote ponudili za jučerašnji okršaj Alkarasa i Nadala, koji je pripao talentovanom asu, pa nam ostaje samo da se nadamo da će se Nole odupreti "španskoj furiji" pred krcatim tribinama u Madridu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Alkaras srušio Nadala, može li i Noleta?

U drugom polufinalu, od 21 čas, igraće Stefanos Cicipas i Aleksandar Zverev, a Grku se daju znatno veći izgledi za prolaz u finale, pošto njegov trijumf plaća sa 1,55, dok je na Nemca između 2,30 i 2,40.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading