ĐOKOVIĆ GA RASTURIO KAO PANTA PITU: Novak ISPRAŠIO miljenika Pirineja - PRST U OKO nadobudnim Špancima usred Madrida!

Autor:

Sport

03.05.2022

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči Mastersa u španskoj prestonici.

ĐOKOVIĆ GA RASTURIO KAO PANTA PITU: Novak ISPRAŠIO miljenika Pirineja - PRST U OKO nadobudnim Špancima usred Madrida!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji teniser planete Novak Đoković, u sklopu priprema za Masters u Madridu, odmerio je snage sa Karlosom Alkarasom, a tom prilikom je "isprašio" novog miljenika španske nacije.

Talentovani igrač je otkrio da mu je bilo izuzetno teško da igra sa Noletom, koji je prvi set rešio u svoju korist sa ogromnih 6:1, iako su rekete ukrstili na šljaci.

Novak me je isprašio, nije lako prilagoditi se na ovu nadmorsku visinu, svedok sam tome ovih dana u Madridu - opisao je Alkaras, a zatim je dodao da sa nestrpljenjem iščekuje izlazak pred domaću publiku u španskoj prestonici.

 

 

Sjajno je igrati pred svim tim ljudima ovde u Španiji, pokušaću da pobedim, kako bih mogao da igram u narednom kolu, na rođendan. Na prošlom turniru nije bilo publike zbog pandemije, ali i tada sam osećao da sam voljen - istakao je talentovani teniser.

Alkaras će meč drugog kola turnira iz serije 1000 protiv igrača iz Gruzije Nikoloza Basilašvilija odigrati večeras od 21 čas i 30 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading