KO JE JAČI? Frka u Madridu tik uoči Đokovićevog prvog meča!

Autor:

Sport

03.05.2022

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rival priznao da je Novak "jači" od njega.

KO JE JAČI? Frka u Madridu tik uoči Đokovićevog prvog meča!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Francuski teniser Gael Monfis izjavio je uoči duela sa Novakom Đokovićem da je izuzetno teško savladati srpskog igrača, protiv koga ima skor od 0-17 u dosadašnjem toku karijere.

Iskusni Francuz je, iznerviran pitanjem novinara na tu temu, Noleta uporedio sa Juseinom Boltom, slikovito opisavši da se retko dešava da konkurenti pretrče proslavljenog Jamajčanina.

Ponekad sam umeo da ga isfrustriram, nekoliko puta nisam bio tako daleko, ali na tvrdoj podlozi ili šljaci je isto, on igra onako kako je ne volim. Uspeva da mi nađe slabost svaki put. Prosto, jači je od mene - objasnio je Monfis zbog čega mu je teško da se suprotstavi Novaku, a potom je dodao praktično u jednom dahu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Gaelove muke sa Novakom

Mnogi ljudi ne razumeju najbolje tu situaciju. Možda možete da ga pobedite jednom, dva puta, tri. Ja nikada nisam uspeo. Isto tako nemate mnogo onih momaka koji su uspeli da pobede Juseina Bolta - "odbrusio je Gael Monfis.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nole kao legendarni "Jusa"

Podsetimo, srpski i francuski teniser će ukrstiti rekete od 16 časova na madridskoj šljaci, a pobednika tog meča čeka bolji iz susreta Mari - Šapovalov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading