NOVAK TRLJA RUKE NAKON POBEDE: U najavi PAKLENO polufinale!

Autor:

Sport

06.05.2022

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dao izjavu nakon pobede nad Huberom Hurkačem.

NOVAK TRLJA RUKE NAKON POBEDE: U najavi PAKLENO polufinale!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković napušta teren u Madridu

Novak Đoković se plasirao u polufinalu turnira u Madridu, nakon što je pobedio Huberta Hurkača rezultatom 6:3, 6:4.

- Ove godine cenim te rezultate i više nego prethodnih, pre svega zbog okolnosti u kojim sam. I dalje osećam da sam motivisan da igram i da budem na terenu, da se takmičim sa tim mlađim igračima. Očigledno je da imamo smenu generacija, ali mi stariji smo još tu. Mi smo ti momci sa iskustvom, trudimo se da ih nateramo da trče. Jedno je sigurno, igraću dok god budem uživao u tome - izjavio je za "Amazon Prajm".

Prokomentarisao je meč protiv poljskog tenisera.

- U prvom setu, možda nismo igrali dobro obojica, bilo je mnogo neiznuđenih grešaka. Trebalo nam je vremena da se prilagodimo uslovima, jer je bilo drugačije nego prethodnih dana. U drugom setu kvalitet tenisa je bio bolji - dodao je.

 

 

Pohvalio je svoj servis.

- Zaista sam dobro servirao u drugom setu. To me je održalo u životu. On je takođe dobro servirao. Zadovoljan sam time kako sam konstruisao poene, što sam pokušavao da ga nateram da trči i sve u svemu, bila je to dobra igra. Morate da se prilagodite i prihvatite uslove kako bi izvukli maksimum iz svega - zaključio je.

U polufinalu Novak se sastaje sa boljim iz meča Nadal - Alkaraz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading