STANJE JE ZABRINJAVAJUĆE: Novak otvorio dušu i progovorio o bolesti koja ga muči!

Autor:

Sport

24.04.2022

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta je zabrinuo naciju...

STANJE JE ZABRINJAVAJUĆE: Novak otvorio dušu i progovorio o bolesti koja ga muči!

Foto: Starsport

Novak ubedljiv u trećem setu

Na konferenciji za medije nakon poraza u finalu Serbian opena, najbolji teniser sveta Novak Đoković je izneo detalje kojima je zabrinuo sve prisutne:

- Nikada se nije dešavalo ovako, možda na početku karijere. Zato mislim da je povezano sa nekom bolešću. izgleda da je vreme za oporavak duže od onog što sam očekivao. Nisam se osećao loše do drugog seta. Bio sam srećan da dobijem taj-brejk. Izašao sam posle medicinskog tajm-auta i mislio da sam spreman za treći set, ali imao sam goriva samo za dva, tri gema. Žao mi je zbog toga - razočarano je istakao Novak Đoković, pa nastavio:

- Nije kovid, nešto je drugo. Ne želim da zalazim u detalje, to nije potrebno. Pogađa mi telo i metabolizam već nekoliko nedelja. Malo je zabrinjavajuće da imam ovaj osećaj na terenu jer ga nisam imao mnogo godinama. Treniram, radim stvari koje sam uvek i radio i nadam se da će iz nedelje u nedelju sve biti bolje - zaključio je najbolji teniser sveta ostavivši novinare u razmišljanju.

Ostaje nada da će se Novak što pre oporaviti i nastaviti sa partijama na koje nas je navikao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading