NOVAK PONOSAN NA ČUDO! Srpski vunderkind očitao lekciju FAVORIZOVANOM Švajcarcu i ušao u FINALE - SENZACIJA KARIJERE! (FOTO)

Autor:

Sport

23.04.2022

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki podvig mladog Srbina!

NOVAK PONOSAN NA ČUDO! Srpski vunderkind očitao lekciju FAVORIZOVANOM Švajcarcu i ušao u FINALE - SENZACIJA KARIJERE! (FOTO)

Foto: Profimedia

Novak Đoković

Talentovani srpski teniser Marko Topo napravio je istinsku senzaciju u Minhenu! Naime, ovaj 18-godišnjak se plasirao u finale kvalifikacija trijumfom nad favorziovanim Švajcarcem Henrijem Laksonenom rezultatom 6:4 i 6:2.

Ovaj podvig dodatno dobija na značaju imajući u vidu da je Laksonen trnutno 92, dok je Topo tek 769. igrač sveta.

 

 

Marko Topo je danas briljirao u ključnim poenima, spasao je četiri brejk lopte od pet koliko ih je imao Laksonen, a na drugoj strani je napravio četiri brejka iz isto toliko prilika. 

Slovak Gombos ili Nemac Masur će mu biti protivnik u finalu. 

Sa sigurnošću možemo konstatovati da je na Markov rezultat ponosan i prvi reket sveta Novak Đoković, koji se za finale Serbia Opena bori sa Rusom Karenom Hačanovim, o čemu detaljnije možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading