BRUKA I SRAMOTA: Cicipas pravio SKANDALE, pa ispao u četvrtfinalu! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.04.2022

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lud meč u Barseloni.

BRUKA I SRAMOTA: Cicipas pravio SKANDALE, pa ispao u četvrtfinalu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Stefanos Cicipas

Španski teniser Karlos Alkaraz plasirao se u polufinale ATP turnira u Barseloni. On je u četvrtfinalu posle velike borbe savladao Stefanosa Cicipasa rezultatom 2:1 (6:4, 5:7, 6:2).

U borbi za finale igraće protiv Aleksa De Minora, koji je, takođe, posle maratonskog meča u tri seta eliminisao Britanca Kamerona Norija (6:3, 5:7, 6:1).

Prvi set pripao je Alkarazu rezultatom 6:4. Na set lopti za Španca Cicipas je napravio incident, namerno je gađao rivala u telo na mreži, a potom nije hteo da mu se izvini.

Grk je u drugom setu bio nadomak poraza, gubio je sa 4:1, ali je uspeo da napravi tri brejka i preokrene set u svoju korist, pa je sa 7:5 izjednačio na 1:1.

Alkaraza to nije omelo, ponovo je zaigrao na visokom nivo, pa je poveo sa 3:0 na početku tećeg seta.

Cicipas tada napušta teren i pravi daleko veću pauzu nego što sme, pa ga je sudija Mesina kaznio.

Za svakih 25 sekundi (koliko je predviđeno da se čeka između dva servisa) kašnjenja oduzeo mu je jedan poen, a sudija je izbrojao da je kasnio za dva poena, pa je sledeći gem krenuo sa 30:0.

Alkaras je to brzo pretvorio u lak gem i 4:0, što je do kraja umešno sačuvao dobrim servisima.

U drugom polufinalu u Barseloni igraće Pablo Karenjo-Busta i Dijego Švarcman, koji su bili bolji od Kaspera Ruda, odnosno, Feliksa Ožea Aljasima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading