PORUKA LEGENDARNOG ŠVAJCARCA: Sve će ići na NOVAKOVU vodenicu!

Autor:

Sport

20.04.2022

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković dobio vetar u leđa pred Rolan Garos.

PORUKA LEGENDARNOG ŠVAJCARCA: Sve će ići na NOVAKOVU vodenicu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković rekao je da mu je dosta i plasman u četvrtfinale Srbija opena i da je već mislima na Rolan Garosu. Teniski stručnjaci i dalje ne znaju u u kakvom će fizičkom stanju biti najbolji teniser sveta kada dođe vreme za turnir u Parizu, na kojem Nole brani trofej od prošle godine.

Svoje mišljenje izneo je i nekadašnji švajcarski teniser Marko Rose, osvajač zlatne medalje u singlu na Olimpijskim igrama 1922. godine u Barseloni.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Ono što znam je da se Novak retko kad umori. Ipak, sve to pokazuje da se ništa ne može uraditi ako samo pucnete prstima, potreban je rad - rekao je Švajcarac i zatim progovorio o takmičenju u prestonici Francuske.

- Mislim da će biti u svom elementu na Rolan Garosu, jer ukoliko želi, može da igra sveke nedelje do turnira u Parizu. Nema više te neizvesnosti kao ranije, kada nije znao na kom turniru će moći da učestvuje, kada nije mogao da trenira istim intenzitetom. Sada će sve ići u njegovu korist - istakao je Rose.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
miloje

20.04.2022 14:09

"Svoje mišljenje izneo je i nekadašnji švajcarski teniser Marko Rose, osvajač zlatne medalje u singlu na Olimpijskim igrama 1922. godine u Barseloni." Pa koliko taj ima godina ... minimum 100! Je li moguce da jos komentarise?