POLUDELA JE! Nikoga nije štedela, trese se teniski svet!

Autor:

Sport

17.04.2022

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve gori!

POLUDELA JE! Nikoga nije štedela, trese se teniski svet!

Foto: Tanjug/AP

Žistin Enan, nekada prva igračica sveta, žestoko je krikovala ponašanje Aleksandera Bublika i Viktorije Azarenke.

Azarenka je u Majamiju imala zaostatak od seta i jednog brejka protiv mlade Linde Fruhvirtove, kada je jednostavno prišla sudiji i predala meč. S druge strane, Bublik je u Monte Karlu gubio sa 4:3 protiv Pabla Karenja Buste u setu odluke, kada je samo izašao sa terena predavši meč bez vidljivog razloga:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Žastin Enan

- Te stvari su neprihvatljive. Igrači koji predaju mečeve bez vidljivog razloga, barem da ih mi možemo videti, kao u slučaju Bublika. Videli smo to isto i sa Azarenkom. I dalje imate ljude koji plaćaju ulaznice, televizije plaćaju za prenose, sponzori ulažu mnogo novca da bi igrači bili plaćeni. Za mene je to neprihvatljivo- kaže Belgijanka.

Ona je takođe izrazila nezadovoljstvo kaznom za Aleksandera Zvereva.

- Nadajmo se da će se kazne pooštriti kako bi se ove ekstremne situacije obuzdale. Ne možete da se derete na sudiju. Možete da budete umorni, ali ne možemo da gledamo scene poput one sa meča Zvereva. To je zastrašivanje, bes, takve stvari se moraju oštrije kažnjavati. Zverev ne bi trebalo da bude na terenu- zaključila je Enan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading