ŠOK - OTKUD ON?! TRESU SE PIRINEJI: Španac dobio POZIV koji se NE ODBIJA!

Autor:

Sport

04.04.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se nakon podviga karijere.

ŠOK - OTKUD ON?! TRESU SE PIRINEJI: Španac dobio POZIV koji se NE ODBIJA!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz i Rafael Nadal

Osvajač Mastersa u Majamiju Karlos Alkaraz otkrio je da ga je, uoči finala na Floridi, zvao španski kralj Felipe VI. Talentovani Španac je istakao da je zbog toga bio nervozan, kao i da mu je učinjena velika čast.

- Zadivljujuće je kada vas pozove španski kralj. Bio sam nervozniji zbog toga nego zbog samog meča. Sjajni je kada vam kralj čestita na napornom radu i pobedi. To je nešto što ne očekuješ, poziv kralja. Oduševljen sam - počeo je Alkaraz, a potom je dodao:

- Samo to da uživam u ovom trenutku, da uživam u meču i prvom masters finalu. I da pobedim.

 

 

Trenutno 11. igrač na ATP listi govorio je i o planovima za budućnost.

- Sve što mogu da kažem je da do sada ima dve titule na šljaci i jednu na betonu. Osećam se komforno na obe podloge, tako da mi je svejedno na kojoj od njih dve igram - zaključio je 18-godišnji teniser.

Podsetimo, Alkaraz je u finalu Majamija nadigrao Norvežanina Kaspera Ruda sa 7:5, 6:4, čime je sa nepunih 19 godina postao najmlađi prvak tog rutnira iz serije 1000 u istoriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading