SVE MANJE NADE ZA MEDVEDEVA: Novak je jednostavno NEDOSTIŽAN!

Autor:

Sport

01.04.2022

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rus u problemima.

SVE MANJE NADE ZA MEDVEDEVA: Novak je jednostavno NEDOSTIŽAN!

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev

Novak Đoković ostaje broj jedan nakon što je njegov glavni rival za čelo ATP liste, Danil Medvedev, poražen u četvrtfinalu turnira u Majamiju od Huberta Hurkača.

- Važnije mi je bilo da pobedim nego da postanem broj jedan. Više sam to video kao bonus. Ne osećam se da sam bio stegnut zbog ovoga. Iskreno, igrao sam dosta mečeva u kojima sam imao različite vidove pritiska. Ovo nije nešto novo. Ne mislim da su nervi igrali bitnu ulogu u ovome - rekao je Medvedev.

Istakao je da se nije osećao najbolje tokom meča.

- Nisam se osećao dobro tokom celog meča. Dešava se. Ne znam pravi razlog. Možda vrućina. Osećao sam vrtoglavicu, umor, bio je ovo dug meč u kojoj više nisam mogao da serviram. U svlačionici sam imao grčeve, tako da fizički nije bilo lako. Sve je ovo deo igre - dodao je.

 

 

Ipak, imaće priliku da se ponovo domogne prvog mesta u Monte Karlu.

- Idem u dobrom smeru, tako da je dobro - zaključio je.

Bilo mu je neophodno polufinale turnira u Majamiju da dođe do vrha. Sada je svega deset poena razlike između njega i Novaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading