PLANETA ZAPANJENA: Prvi reket sveta rekao ZBOGOM, evo i zbog čega!

Autor:

Sport

24.03.2022

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se posle iznenađujuće odluke.

PLANETA ZAPANJENA: Prvi reket sveta rekao ZBOGOM, evo i zbog čega!

Foto: Tanjug/AP

Ešli Barti, prvi reket sveta, iznenadila je svet odlukom o povlačenju, a sada je obrazložila motive za takav potez.

- Kažem, nikad ne reci nikad. Sada bih rekla da su vrata zatvorena, ali nisu zakatančena. Od onih sam koji nikada ne kažu nikad, nikad. Ipak, sada preovlađuje taj osećaj zatvorenih vrata. Osećam da sam sve dala ovom sportu i da nemam više šta. Znam da će tenis uvek biti ogroman deo mog života, biću u stanju da doprinesem na druge načine, ta veza sa tenisom će uvek biti tu - navela je Ešli.

Uskoro je očekuje venčanje sa dugogodišnjim partnerom Gerijem Kisikom, ali o planovima nije mogla ništa određenije da kaže.

Ne, nema za sada ništa, da budem iskrena. Zato je bilo važno imati priliku da pustim taj video u sredu i da sve kažem svojim rečima, potom da imam priliku da pričam sa svima o tome jer nema šta da se krije. Nemam iza čega da se krijem. Ovo je odluka koju sam donela kao bilo ko na ovom svetu i gledam šta ću dalje. I mislim da će to biti uzbudljivo poglavlje.

 

 

Australijanka bi mogla da se oproba u nekom drugom sportu.

- Videla sam neke zaista interesantne fotošop varijante sebe. Poznajem dosta sportista iz drugih sportova koji su mi se već javili da mi daju podršku, što je bilo sjajno. Ipak, ko zna šta je sledeće, videćemo - podvukla je Ešli Barti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading