OPŠTI HAOS ZBOG MEDVEDEVA: Putin TERA svoje iako se Rusija RASPADA!

Autor:

Sport

17.03.2022

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinac podigao veliku prašinu.

OPŠTI HAOS ZBOG MEDVEDEVA: Putin TERA svoje iako se Rusija RASPADA!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Dolgopolov, nekada 13. reket planete, iznenadio je svet odlukom da se pod punom ratnom opremom uključi u odbranu svoje zemlje. Ukrajinac je, u razgovoru za "BBC", pozvao Zapad na oštrije sankcije protiv Rusije, čiji predsednik Vladimir Putin neće promeniti svoju politku bez obzira na cenu koju bi mogli da plate Rusi.

Dolgopolov je izrazio želju da se ruski igrači, prevođeni Danilom Medvedevim, izbace iz tenisa, jer odluka da se ne takmiče pod ruskom zastavom, po njemu, "ne menja ništa".

Poznajem sve te momke lično. Oni su fini momci i ne želim njih da uvredim, ali verujem da Rusiju treba blokirati u svim sportovima, kulturi. Mislim da je svaki Rus odgovoran za svoju vladu i svog predsednika - naveo je Dolgopolov, koji je potom još žešće "udario" na prvog čoveka Ruske Federacije.

 

 

Ništa ne menja tp što igraju kao neutralni sportisti i što im je oduzeta zastava. Čak i sankcije koje su uvedene, čak ni uništena ekonomija nije dovoljna da se Vladimir Putin zaustavi - "zagrmeo" je Dolgopolov.

Podsetimo da je ruska invazija na Ukrajinu počela 24. februara, nkon čega su zapadne zemlje odgovorile sanckijama koje su ponajviše pogodile Rusiju u sferi sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (6)

Loading
rimtutituki

18.03.2022 11:22

Избацивање рускх тенисера са турнира ће поуздано оборити цене бензина и гаса у Европи. Ако их обесе на тениским теренима бензин и гас ће бити бесплатан. Благо оном ко рано полуди, живот му прође у весељу.

Odgovori 13 3
Marijo

18.03.2022 13:28

Nisi se javljao kad su tvoji vec 7 god. Primenjibali silu u Donbasu.Nisi se javio i predlozio da dobiju neki politicki status u tvoj drzavi.

Odgovori 17 2
NASLOV

21.03.2022 18:17

Предлажем новинару и главном уреднику да исеку овај наслов:,,Русија се распада .....", попишају се на њега. Затим међусобно братски поделе и поједу га, уз кока колу.

Dragan

21.03.2022 19:05

Da onda će te ti, nadal i ostali g..... i ući medju prvih 10