ŠTA SE OVO DOGAĐA? Teniski svet je u šoku, Novak konačno može da odahne!

Autor:

Sport

15.03.2022

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Masters turnir u Indijan Velsu polako ulazi u samu završnicu...

ŠTA SE OVO DOGAĐA? Teniski svet je u šoku, Novak konačno može da odahne!

Foto: Tanjug/AP

Stefanos Cicipas i Novak Đoković

Novaka Đokovića nema na američkoj turneji i samim tim, prethodnih dana polemisalo se sa njegovim padom na ATP listi najboljih tenisera sveta. Međutim, nakon sinoćnih mečeva, srpski teniser može da odahne.

Naime, peti teniser sveta, Grk Stefanos Cicipas poražen je od američkog tenisera Džensona Bruksbija. U meču koji je trajao nešto više od dva sata, nakon velikog preokreta Amerikanac je savladao Cicipasa (1:6, 6:3, 6:2) čime se plasirao u osminu finala turnira u Indijan Velsu.

 

 

Bruksbi je trenutno 43. teniser planete, a ujedno je ovo njegov i prvi trijumf nad jednim igračem koji je plasiran među prvih pet tenisera sveta.

Amerikanac će u osmini finala igrati protiv Britanca Kamerona Norija, 12. igrača sveta, koji je savladao Gruzijca Nikoloza Basilašvilija sa 3:6, 6:3, 6:1.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
mi

16.03.2022 02:25

Sramota sta rade Noletu, svakim danom dokazuje da je najbolji, a da tek puste da igra bio bi prvi do penzije zato su ga i ogranicili, al nevredi, jer ovi samozvani teniseru su za nista, cicipas i co.

vlada

19.03.2022 03:04

@mi - Nole i njegova karijera su u kanalu, to je kraj njegove ere.