PA, ŠTA AKO NAS VREĐAJU? Šampionu PREKIPELO, rešio da PROGOVORI - njegove reči TRESU planetu!

Autor:

Sport

14.03.2022

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i izazvao buru.

PA, ŠTA AKO NAS VREĐAJU? Šampionu PREKIPELO, rešio da PROGOVORI - njegove reči TRESU planetu!

Foto: Tanjug/AP

Endi Marej i Novak Đoković

Britanski teniser Endi Mari istakao je da igrači moraju da budu spremni da se suoče sa uvredama koje su im upućene sa tribina. Mari je komentarisao vređanje Naomi Osake koja je nakon toga eliminisana sa Mastersa u Indijan Velsu.

- Želite da vidite navijače da podržavaju igrače, a ne da im otežavaju. Ne znam, ali to je nekako oduvek bilo deo sporta. Ako odete na košarku i igrač izvodi slobodna bacanja, gotovo na svakoj utakmici publika dobacuje i dok je to pogrešno, sportisti moraju na neki način da se na to naviknu, da se izbore sa tim, čak iako nije prijatno - naveo je Mari, a zatim je prokomentarisao "slučaj Osaka":

Razumem je. Naomi je to jako uznemirilo, ali to je uvek bilo deo sporta. Morate na neki način da budete spremni na to i da budete u stanju da to tolerišete, pošto se to redovno dešava u svim sportovima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Osaka se požalila sudiji na dobacivanje sa tribina

Mari je rekao da je igrao u "usijanim" atmosferama na gostujućim terenima u Dejvis kupu i da je tokom mečeva čuo i neprijatne uzvike navijača.

To je teško, često gledam druge sportove, a ne bih rekao da sam to često viđao u tenisu. Znam da se dešava, ali ne mislim da je toliko često u tensu, ali kada gledam fudbalsku utakmicu, igrač želi da izvede korner ili prekid, publika sruči uvrede na njega i zapitam se, kako je to dozvoljeno? Ne možete to da radite. Ako to radite nekome dok šetate ulicom ili u nekom drugom radnom okruženju, to se sigurno neće tolerisati - zaključio je Mari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading