MALER ZA MALEROM! Povreda u ZAO čas - nikada se neće oporaviti!

Autor:

Sport

11.03.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki problemi uoči nastavka sezone!

MALER ZA MALEROM! Povreda u ZAO čas - nikada se neće oporaviti!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

Španski teniser Rafael Nadal govorio je o hroničnoj povredi stopala koju već godinama vuče za sobom...

– Kada će moje stopalo sto odsto da se oporavi? Nikada! To je rana koja ne može da zalčći. Istina je. Jednog dana je dobro, drugog loše. Morate da se o tome starate najbolje što možete i da nađete način da da igrate bez ograničenja. Cilj je da igram bez straha od postavljanja stopala tamo gde je potrebno da bih lopticu udario kako treba. To nije bilo moguće dugo vremena. Ove godine, u tome sam uspevao u većini. Zato ponovo uživam u tenisu. Ipak, ako mi kažete da moje stopalo nije razlog za brigu, to nije istina – rekao je Nadal, koji je otkrio da razmišlja da napravi pauzu u toku aktuelne sezone.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

– O tome brinem svaki dan. Videćemo kako će se stvari sa stopalom razvijati. Ne mogu biti srećniji nego što sam sada. Ipak, biće vremena kada ću morati više da pazim, možda prekinem da igram neko vreme i nađem ravnotežu između igranja i odmora. Trenutno mi je glavna stvar da dobro planiram turnire, to mi je cilj – poručio je Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading