NE ZAOBILAZE GA NEVOLJE: Zverevu vređali porodicu, on nije želeo da im prećuti!

Autor:

Sport

06.03.2022

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opet problemi za mladog Nemca!

NE ZAOBILAZE GA NEVOLJE: Zverevu vređali porodicu, on nije želeo da im prećuti!

Foto: Instagram.com/sophiatomalla/Tanjug/AP

Nakon diskvalifikacije sa turnira u Akapulku, Aleksandar Zverev pridružio se reprezentaciji Nemačke u kvalifikacijama za finalni turnir u Brazilu.

Nemci su uspeli da savladaju domačina rezultatom 3:1, ali Zverev je bio prilično razočaran ponašanjem publike. Po njegovim rečima Brazilci su konstantno dobacivali, vređajući njegovu porodicu.

- Svako može da mi kaže šta hoće, mogu da me vole ili mrze i razumem da im se ne dopadam. Igram Dejvis kup u Brazilu, ali kada to dođe da vam pominju porodicu i one koje volite, to prelazi prag poštovanja i danas je ta granica pređena, gotovo u svakom gemu koji smo odigrali - kaže Saša.

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Zverev

Zverev je osvojio dva poena u singlu za Nemce pobedama nad Tijagom Sejbotom Vildom i Ćijagom Monteirom.

- Na mom meču i meču dublova, bili su nepristojni sve vreme dok sam servirao. Ljudi dolaze da gledaju tenis, navijaju za Brazil i to poštujem. Uživam da igram u glasnoj i živopisnoj atmosferi, ali neki su prešli liniju. Nisam iznerviran pojedincima, dobio sam čestitke od svih iz tima Brazila u svlačionici. Igrao sam veoma dobro, Ćijago je u dobroj formi. Nije bilo lako igrati sa njim pred domaćoim navijačima. Bio sam malo nervozan, ali mi je forhend radio u važnim momentima, i dobro sam servirao i reternirao. Generalno, zadovoljan sam kako sam odigrao - zaključio je Zverev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading