SRBINU PRESEO MEKDONALD: Krajinović VODIO, Amerikanac SUSTIZAO i na kraju PRESTIGAO!

Autor:

Sport

23.02.2022

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa od četvrtfinala u Dubaiju.

SRBINU PRESEO MEKDONALD: Krajinović VODIO, Amerikanac SUSTIZAO i na kraju PRESTIGAO!

Foto: Tanjug/AP

Nakon nešto manje od dva sata velike borbe srpski teniser, Filip Krajinović, nije uspeo da obezbedi plasman u četvrtfinale ATP turnira u Dubaiju.

Bolji od našeg tenisera bio je 61. igrač na ATP lisiti, Amerikanac Mekenzi Mekdonald koji je slavio rezultatom 2:0 (6:4, 7:6)

U prvom setu viđen je veliki broj brejkova, a 44. igrač sveta Filip Krajinović imao je veliku prednost od 4:1 i činilo se da će set rutinski privesti kraju. Međutim, Amerikanac je uzvratio sa pet uzastopnih gemova i time osvojio i prvi set. 

I u drugom setu naš teniser je odlično startovao. Poveo je rezultatom 3:1, ali je Amerikanac još jednom uzvratio i preokrenuo.

Imao je Mekdonald prednost od 6:5 u drugom setu, ali je Krajinović uspeo da spase dve meč lopte i susret je otišao u taj-brejk.

Po ko zna koji put tokom meča, srpski teniser je poveo sa 3:1 u taj-brejku, ali Amerikanac ponovo uzvraća. Krajinović je uspeo da spasi četiri meč lopte, ali do preokreta nije došlo.

Mekdonald se sasvim zasluženo plasirao u narednu fazu turnira, a u četvrtfinalu ATP turnira u Dubaiju odmeriće snage sa pobednikom meča u kojem se sastaju Rubljov i Kvon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading