DA LI ĆE SE ĐOKOVIĆ OPORAVITI NAKON SKANDALA U AUSTRALIJI? Odgovor se očekuje u Dubaiju!

Autor:

Sport

12.02.2022

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispred Novaka Đokovića je godina puna nepoznanica!

DA LI ĆE SE ĐOKOVIĆ OPORAVITI NAKON SKANDALA U AUSTRALIJI? Odgovor se očekuje u Dubaiju!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser na planeti Novak Đoković

Novak Đoković još uvek nije odigrao meč u 2022. godini. Prvi turnir na kojem će nastupiti počinje za nešto manje od deset dana u Dubaiju, i to će biti prva prilika da se vidi da li je i kako deportacija iz Australije uticala na njega.

Rišar Gaske, nekada top 10 igrač, smatra da će događaji iz Australije ostvati posledice po Novaka Đokovića.

- To što se desilo u Australiji je bilo veoma teško za Đokovića. Biće otuda vrlo interesantno videti kako će se vratiti takmičenju u Dubaiju - smatra Francuz.

Poznajući Đokovićev mentalitet većina očekuje da ga vidi još odlučnijeg u borbi za trofeje, ali Gaske nije baš tako siguran.

- Neko može da pomisli da će mu sve to povećati motivaciju, ali ovo je nešto drugačije. Navikao je da se bori protiv publike, koja je obično protiv njega, da se bori sa rivalom, ponekad i protiv samog sebe. Ipak, ovo mora da je bilo mnogo teže za njega. Ovo predstavlja drugačiji pritisak. Ipak, on je jedan od najjačih igrača mentalno, ko zna, možda će ga to stvarno motivisati još više - zaključio je Gaske.

Turnir u Dubaiju na programu je od 21. do 26. februara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading