RAFA, ČUVAJ SE! Novak sprema osvetu, postaje SMRTONOSAN!

Autor:

Sport

11.02.2022

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je spreman da uzvrai udarac!

RAFA, ČUVAJ SE! Novak sprema osvetu, postaje SMRTONOSAN!

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

Nekadašnji holandski teniser Ričard Krajiček izneo je zanimljive stavove po pitanju povratka Novaka Đokovića na teren nakon depotacije u Melburnu:

- Došlo je do nerazumevanja između Novaka, TS Australije i države Viktorija. Da je znao da ne može da uđe u zemlju, ne bi putovao tamo. Nije bilo dobro ni za Novaka ni za turnir u početku. Na kraju je ovo bio veliki Australijan open. Srećan sam zbog ljubitelja sporta, bio je to sjajan turnir za gledanj.  Ono što se desilo u Australiji palo mu je veoma teško, biće zanimljivo videti ga u Dubaiju. Motivisan je i sigurno je da ne želite da igrate protiv njega jer će biti smrtonosniji nego ikad. Navikao je da se bori sa publikom, protiv rivala, a ponekad i sa samim sobom. Ovo je, međutim, bila drugačija vrsta pritiska. Ali znate kako, on je jedan od najjačih igrača koje sam video u svetu sporta, pa ga sve ovo možda još više motiviše. Teško je predvideti kako će odgovoriti na sve ovo- ističe Krajiček.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Bob rok

11.02.2022 17:06

Kakav je ovo naslov,je li vise dosta toga sranja senzaciolizma po novinama...

Sone

13.02.2022 11:00

Brate moraju da se prodaju ostampane novine :) zato i takvi masni naslovi