KIRJOS JE CIRKUZANT I IDIOT: Prvi reket sveta bez pardona po Australijancu - nova DRAMA na pomolu!

Autor:

Sport

09.02.2022

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mate Pavić, najbolje rangirani dubl igrač sveta, nema lepo mišljenje o Niku Kirjosu!

KIRJOS JE CIRKUZANT I IDIOT: Prvi reket sveta bez pardona po Australijancu - nova DRAMA na pomolu!

Foto: Printscreen/Instagram/pavicmate

Novak Đoković i Mate Pavić

Najbolji dubl par na svetu, Mate Pavić i Nikola Mektić, izgubili su u drugom kolu Australijan opena od Nika Kirjos i Tanasisa Kokinakisa iako su na turnir došli kao prvi favoriti. Nakon meča došlo je do koškanja između trenera hrvatskog dubla i Nika Kirjosa, a na tu situaciju u podkastu "Wish&Go" osvrnuo se ponovo Mate Pavić.

Ne znam kako bih vam dočarao to. Nisu korektni, teško je igrati u tim uslovima protiv Kokinakisa i pogotovo Kirjosa, koji je, da budem politički korektan, cirkuzant i idiot. Kirjosu se jako puno dopušta, ne poštuje protivnike - rekao je Pavić i dodao:

Imamo s jedne strane igrača poput Monfilsa, koji je šoumen i koji je zanimljiv, a Kirjos je običan cirkuzant i pun nepoštovanja. Opet taj Kirjos ima bazu svojih fanova u Australiji i dopušta mu se nekorektno ponašanje na terenu.

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos na Australijan openu

Nik Kirjos tom prilikom ispričao je kako umalo nije došlo do tuče.

- Jedan od njihovih trenera mi se uneo u lice i pretio mi je da će me udariti. Apsurdna situacija. Bilo je stvarno ozbiljno, njegov nos dodirivao je moj nos, urlao je, ali ja sam bio potpuno spreman da se potučem s njim. Sve je sprečio Tanasi, koji me je smirio - izjavio je Kirjos tokom Australijan opena.

Nakon pobede nad hrvatskim dublom, Kirjos i Kokinakis napravili su pravi podvig u Melburnu osvojivši prvi grend slem u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading