SKANDAL! LAŽNE KOVID PROPUSNICE IZAZVALE HAOS NAKON AUSTRALIJAN OPENA - važno da su Novaka oterali!

Autor:

Sport

07.02.2022

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki skandal drma svetski tenis i to samo nekoliko dana od završenog Australijan opena.

SKANDAL! LAŽNE KOVID PROPUSNICE IZAZVALE HAOS NAKON AUSTRALIJAN OPENA - važno da su Novaka oterali!

Foto: Profimedia

Novak Đoković i Rafael Nadal

Prema  novim informacijama, do kojih je došao Teniski savez Mađarske, oni tvrde da su pojedini igrači nastupali u Melburnu sa lažnim kovid propusnicama.

Navodno prvo je ovu vest objavio portal “24.hu”, putem kog je u javnost pušteno pismo Katalin Marosi, koordinatorka nacionalnog tima i nekadašnja 33. igračica planete u dublu.

 

 

Ona je na kraju 2021. godine zatražila od pojedinih igrača osnovne podatke poput imena i prezimena, a navodno to je sve bilo u cilju izrade lažnih kovid propusnica.

– Potreban nam je PCR test, ali sad ovo možemo da rešimo ako mi pošaljete potrebne podatke koje prosleđujem doktoru da izda nalaz, a deca mogu da se provuku – pisalo je u poslatom mejlu.

Da nešto nije uredu smatra i selektor Dejvis kup reprezentacije Mađarske, Gabor Koves, koji je vakcinisan i ovaj dokument mu nije bio potreban.

– Pre Dejvis kupa u Torinu, kao neko sa punom zaštitom, tri vakcinacije, dobio sam papir koji mi nije trebao, jer sam mogao da putujem i bez njega. Smao neko ko nije bio vakcinisan je morao da ima ovaj kućni PCR test da bi ušao u zemlju. Bilo mi je čudno, jer su se radili PCR testovi na licu mesta – rekao je Koves.

Podsetimo, prvi reket sveta Novak Đoković, iako je imao sve neophodne papire za ulazak u zemlju, to Australijancima nije smetalo da ga 11 dana mrcvare na sudu i na kraju deportuju iz Melburna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Očajno pero

07.02.2022 07:29

Samo nekom ko ne prati sport i tenis priča sa sa AO je činjenica, a za svima drugima je jasno da se išlo đonom na Novaka, jer se usprotivio tkz. NOVOM SVETSKOM PORETKU /čitaj belosvetskim bitangama ala Bil Gejts, Bezos i onim jačima od njih iz senke/ jer ko je Đoković iz te male Srbije koja cela ima manje stanovnika nego predgrađe Njujorka, Londona ili nekih drugih gradova. Samo ko tikve sa đavolom sadi o glavu im se lupa. Samo polako sve će doći na svoje mesto. Ima BOGA.

Odgovori 17 2