KROZ SUZE IZGOVORIO NEZAMISLIVO: "Ovo će biti moj POSLEDNJI TURNIR!" (VIDEO)

Autor:

Sport

06.02.2022

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Huan Martin Del Potro oprostiće se od profesionalnog igranja tenisa na turniru u Buenos Ajresu!

KROZ SUZE IZGOVORIO NEZAMISLIVO: "Ovo će biti moj POSLEDNJI TURNIR!" (VIDEO)

Foto: AP Photo/Andres Kudacki

Kada smo čuli vest da će nastupati na ATP turniru iz serije 250 obradovali smo se povratku tenisera koji je omiljen kako među kolegama, tako i među navijačima. Nažalost Huan Martin Del Potro objavio je da ovaj turnir predstavlja njegov oproštaj od tenisa, i baš zato je izabrao da se to desi u njegovoj zemlji.

Kroz celu karijeru Del Potro je imao velikih problema sa povredom kolena, koju nikada do kraja nije uspevao da zaleči. Sada je rešio da je kraj.

Pokušavam da nađem snagu da nastavim dalje. Koleno mi stvara noćne more. Već nekoliko godina pokušavam da nađem razne alternative, intervencije, lekarsku pomoć. Ni dan danas nisam u tome uspeo. Nikada nisam zamišljao da se predam i da odustanem, a da ne igram. Zato sam odlučio da to bude u Buenos Ajresu – rekao je Del Potro između ostalog.

Kada je bio zdrav, argentinski teniser bio je ravnopravan protivnik "Velikoj trojci", pa ostaje žal što nismo uspeli da do kraja vidimo njegov pun potencijal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading