NAJNOVIJA VEST: Australija se ODREKLA Nika Kirjosa!

Autor:

Sport

05.02.2022

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Dejvis kup reprezentacije Australije Lejton Hjuit odlučio je da ne uvrsti osvajača Australijan Opena u dublu Nika Kirjosa na spisak igrača za predstojeći izazov u Dejvis kupu.

NAJNOVIJA VEST: Australija se ODREKLA Nika Kirjosa!

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos

Sa druge strane, boje "Kengura" će braniti Nikov partner Tanasi Kokinakis, dok neće biti ni finalista "Ozi Opena" u konkurenciji parova Mata Ebdena i Metjua Parsela.

Aleks je imao uspeha u Sidneju, pre nekoliko godina je osvojio turnir, ali imao je idobre rezultate protiv Matea Beretinija i Iga Umbera. Tanasi je imao sjajno leto u Australiji. Zacementirao je mesto u 100 najboljih, osvojio je prvu titulu u Adelejdu i dobijao je kvalitetne igrače. I onda je osvojio dubl u Melburnu, to će mu dati ogromno samopouzdanje - ocenio je Hjuit.

 

 

Pored Kokinakisa, Hjuit je pozvao i debitanta Luka Sevila, te Aleksa de Minora, Džona Pirsa i Alekseja Popirina. Australijanci će odmeriti snage sa Mađarskom u kvalifikacijama za Dejvis kup, a mečevi se igreju 4. i 5. marta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
lala

05.02.2022 13:16

Ma , slikajte se za lk. !