PREVRTLJIVO I PERFIDNO! Đoković više NEĆE igrati u Melburnu? Direktor Australijan Opena napravio veliku PAPAZJANIJU!

Autor:

Sport

03.02.2022

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kreg Tajli, direktor Australijan Opena, nije želeo da se vraća na "slučaj Novak Đoković", rekavši da je ta knjiga za njega zatvorena.

PREVRTLJIVO I PERFIDNO! Đoković više NEĆE igrati u Melburnu? Direktor Australijan Opena napravio veliku PAPAZJANIJU!

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

Podsetimo da je Đoković deportovan iz Australije, nakon 11-dnevne sage oko vize", a uz to mu je izrečena trogodišnja zabrana ulaska u zemlju. Iako je ranije govorio da Noleta očekuje na turniru koji će biti održan naredne godine, sada je promenio ploču, pošto nije želeo da se bavi najboljim teniserom planete.

Tu sam kako bih još dugo radio. Imamo mnogo planova za budućnost. Vlada Viktorije je uradila veliku stvar na destogodišnjem razvoju vrednom milijardu dolara i sada je taj ciklus kompletiran. Ono o čemu razmišljamo je šta je sledeće - izjavio je Tajli, a potom je obrazložio:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nadal i Medvedev

Fokusirani smo na ono što dolazi. Uveliko planiramo za turnir 2023. Sve što se dešavalo na turniru, biće predmet razgovora na narednom sastanku. Imamo mnogo posla kako bismo razmotrili sve kroz šta smo prošli. To je sada za nama i idemo dalje - naveo je Tajli.

Podsetimo da je u Novakovom odsustvu Rafael Nadal u Melburnu stigao do 21. Grend slem titule, a Srbin bi na teren trebalo da se vrati u Dubaiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Suzana

03.02.2022 21:45

Želim da vas ogromna voda poplavi ,vatra da proguta ostatak ,kad ste tako gadni i odvratni! Fuj

Odgovori 13 3
Ja

04.02.2022 08:08

Nadam se da ce im oduzeti taj turnir i da vise AO nece postojati.

Odgovori 17 3
Dragan

04.02.2022 08:27

Ako zele da zsdrže svoje dostojanstvo, Svi teniseri sveta, treba da bojkotuju australija open oce godine su izmanipulisani i nisu oni krivi već australijanci(dingo je za njih sinonim ćasti i dostojanstva). Sada su pokazali šta mogu da urade broju 1..., a gospodo teniseri (niže rangirani) šta će tek cama da rade i urade... Kreg mora da oseti posledice svoje prevare.

Odgovori 16 2