VLADIMIR PUTIN SE OGLASIO NAKON AUSTRALIJAN OPENA: "Može biti samo jedan POBEDNIK, i to mora biti NAJJAČI IGRAČ"!

Autor:

Sport

01.02.2022

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U finalu Australijan opena Rafael Nadal je savladao Danila Medvedeva, a poraz svog sunarodnika ispratio je i Vladimir Putin!

VLADIMIR PUTIN SE OGLASIO NAKON AUSTRALIJAN OPENA: "Može biti samo jedan POBEDNIK, i to mora biti NAJJAČI IGRAČ"!

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin najavio veleobrt

Stigao je Rafael Nadal do rekordne 21. grend slem titule, i time ispisao stranice "belog sporta" kao prvi igrač kome je to pošlo za rukom.

Rus Danil Medvedev vodio je 2-0 u setovima, ali ni to mu nije pomoglo da slavi protiv 35-godišnjeg Španca. On je imao priliku da ovim trijumfom izbije prvi put u karijeri na prvo mesto rang liste i pretekne Đokovića, ali će na taj podvig ipak morati da sačeka još neko vreme.

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Danil Medvedev

Finale svog sunarodnika ispratio je i Vladimir Putin, predsednik Rusije. On je bio zadivljen lavovskom borbom obojice tenisera i čestitao zasluženu titulu Rafaelu Nadalu.

- Medvedev je naša zvezda, ali sport je nešto tako fantastično, jer može biti samo jedan pobednik i to mora da bude najjači igrač. Zbog toga, čestitke Nadalu. Bilo je to pet sati teniske i sportske izuzetnosti - preneo je Putinove reči njegov portparol Dmitrij Peskov na dnevnoj konferenciji za novinare Kremlja.

 

 

Na ovom Australijan openu nismo mogli da gledamo Novaka Đokovića, najboljeg tenisera sveta, koga je nakon 11 dana torture australijska vlast deportovala iz zemlje!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading