LEGENDE OTPISALE NOVAKA! Srbin je završio svoje!

Autor:

Sport

30.01.2022

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi rekorder po broju Grend slem titula je Rafael Nadal. Osvajanjem pehara u Melburnu je došao do 21. trofeja sa četiri najveća turnira.

LEGENDE OTPISALE NOVAKA! Srbin je završio svoje!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Reakcije na njegov uspeh stižu sa svih strana, a u studiju "Eurosporta" su sve to analizirali Tim Henman i Mats Vilander. Jedna od tema bio je Novak Đoković i njegova deportacija pred start turnira.

- Niko se sada ne seća da Novak ne igra. Naravno, bez namere da pokažem nepoštovanje prema Đokoviću, ali je ovo priča o Nadalu. Dugo je bio povređen. Nije znao u kakvom stanju će biti stopalo. Imao je koronu. Ključna reč je bila vera. On je verovao u sebe i to pokazao - rekao je Henman.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tim Henman

- Najveći preokret u Open eri. Ovo će da definiše Rafu. Ima 35 godina, vratio se iz dva seta minusa protiv Medvedeva koji je odličan na ovoj podlozi. Negativne stvari koje su se dešavale oko Novaka su se preokrenule u nešto pozitivno na kraju - nadovezao se na to Vilander.

Šveđanin je zatim izjavio da nije verovao u Španca.

- Mislio sam da je to to kad je izgubio od Novaka na Rolan Garosu. Da bi možda mogao da osvoji grend slem u Parizu, ali ništa više. Eto, sad je osvojio Melburn. On je kao divlji konj, prolaziće i kroz zid ako treba.

Republika

Foto: Starsport

Mats Vilander

Britanac je na kraju rekao da veruje da će Rafa osvojiti i Pariz:

- Imaju dve strane priče, pričalo se o Novaku sve vreme, a sada Rafa ima 21. grend slem, ide na svoj turnir, imaće najbolju pripremu. Ako bude osvojio neke turnire pre Pariza i osvoji ih, to bi moglo da mu donese dodatno samopouzdanje - zaključio je Henman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading