NADAL OPTUŽEN ZA DOPING! Puče BRUKA, pala senka na Rafin uspeh!

Autor:

Sport

30.01.2022

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac Rafael Nadal savladao je Rusa Danila Medvedeva u finalu ovogodišnjeg Australijan opena sa 3:2 i tako postao rekorder po broju osvojenih Gren slem trofeja - ukupno 21!

NADAL OPTUŽEN ZA DOPING! Puče BRUKA, pala senka na Rafin uspeh!

Foto: Tanjug/AP

Ipak, već godinama unazad, svetom se poput koronavirusa širi i informacija da je Nadal zapravo dopnigovan...

Te glasine su učestale kad je počeo da ugrožava Rodžera Federera u jeku njegove dominacije. Ipak, nikada niti jedan dokaz se nije pojavio, ali je kod pojedinih ljubitelja tenisa sumnja zauvek ostala u glavi.

 

 

O toj temi, ali i o mnogo čemu još, pisao je francuski teniser Žil Simon u svojoj autobiografiji. Njen naziv "Ovaj sport te izludi" ("This Sport That Makes You Crazy") obelodanio je poslovnu saradnju Rafaela Nadala i poznatog doktora Eufemijana Fuentesa i to ne bi bio nikakav problem da ovaj poznati stručnjak nema neobičnu biografiju, ali i dosije!

Mnogima je poznata da je Fuentes bio čak i u zatvoru zbog skandala sa španskom biciklističkom reprezentacijom.

- Teško je nekima bilo da pojme u to vreme da Rafael Nadal može da bude bolji od Rodžera Federera. Zbog toga smo i širili glasine da se dopinguje.Nadal se ne uklapa u profil tenisera. Eto, nikada nismo razgovarali o građi Rodžera Federera koji nema baš mnogo toga što bi mogao da zavidi Nadalu. A onda u Australiji sa 35 godina odigra pet setova, to je neverovatno... Ali, niko nije obratio pažnju na to - napisao je iskreni Žil Simon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (23)

Loading
Nikola

30.01.2022 18:52

Sve su upotrebili da bi on pobedio.

Odgovori 292 21
Jane Do

31.01.2022 06:55

Covek je primio vakcinu. A sta je u njoj bilo, to se naravno, nece dokazivati...

Odgovori 199 33
dolic

31.01.2022 07:06

Zapdna bagra nije mogla da podnese poraz da DOKOVIC osvoji AO nego su ga odmah na pocetku eleminisali i forsirali nadala. To se lepo videlo protiv SAPOVALOVA a i protiv MEDVEDEVA gde je publika bila placena da ometa i nervira MEDVEDEVA prilikom servisa i igre

Odgovori 294 40
milos44

31.01.2022 07:44

izmišljate vesti kao i po običaju, nigde ništa o doping aferi, niko nikad nije nije ni sumnjao

Odgovori 70 266