VILANDER SIPA SO NA RANU SRBIJI: Šveđanin pao u TRANS posle Nadalove titule u Melburnu!

Autor:

Sport

30.01.2022

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši švedski teniser Mats Vilander ocenio je da će Rafael Nadal sa velikim samopouzdanjem stići na predstojeći Rolan Garos, posle osvojene 21. Grend slem titule na Australijan Openu.

VILANDER SIPA SO NA RANU SRBIJI: Šveđanin pao u TRANS posle Nadalove titule u Melburnu!

Foto: Profimedia/Tanjug/AP

Mats Vilander i Rafael Nadal

Vilander je slavlje Španca opisao kao "povratak otpisanog", a ima velika očekivanja od njega pred drugi "slem" sezone, što se sigurno neće dopasti ljubiteljima "belog sporta" u Srbiji.

- Mislili smo da je izgubio trku posle poraza u polufinalu Rolan Garosa, ali evo pogledajte gde je sada - počeo je Vilander, koji je zatim dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

I Novak se valjda nešto pita? Branilac "Kupa musketara"

- On sada ide u Francusku kao nepobediv, moraće malo da kalkuliše sa izborom turnira na šljaci, ali jasno je da se vratio! U Nadala niko nije sumnjao, ali su povrede tu, Rafa je uvek iskren sa svima, to je možda problem. On je majstor u tome kako negativne stvari da preokrenete u pozitivne - dodao je vidno oduševljeni Šveđanin.

Podsetimo da je španski teniser do 21. Grend slem titule stigao posle epskog preokreta protiv Rusa Danila Medvedeva, posle zaostatka od 2:0 na "Rod Lejver areni".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Josip Hrvatin

30.01.2022 22:31

A da su Australci dozvolili da igra najbolji svjetski igrač, da li bi Nadal bio pobjednik? Da sam Nadal nikad se ne bi osjećao kao pobjednik.