NOVAK NE IGRA NA ROLAN GAROSU! Užasne vesti za Đokovića, Francuzi donose RADIKALNU odluku!

Autor:

Sport

28.01.2022

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki problem za Novaka Đokovića.

NOVAK NE IGRA NA ROLAN GAROSU! Užasne vesti za Đokovića, Francuzi donose RADIKALNU odluku!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, po svemu sudeći, neće moći da učestvuje na Rolan Garosu, ukoliko se ne vakciniše.

Francuska je nedavno izmenila pravila vezana za svoj zeleni sertifikat, pa je prema tadašnjim novim propisima nastup na RG mogao mogao biti dozvoljen i nevakcinisanima, ali pod uslovom da su preležali korona virus u prethodnih šest meseci.

To je išlo u korist Novaka Đokovića, ali sve se preokrenulo ove večeri.

Ugledni "Ekip" šokirao je čitavu planetu sa tekstom pod naslovom: "Promena pravila o vakcinaciji u Francuskoj mogla bi da spreči učešće Đokovića na Rolan Garosu".

 

 

Cenjeni francuski sportski list navodi da, prema propisima koji su trenutno na snazi, Novak ima validnu propusnicu za ulazak u Francusku do 16. juna. Taj 16. jun je postavljen kao poslednji dan od šest meseci otkako je Novak bio zaražen kovidom 16. decembra.

Ono što je problem, jeste da u Francuskoj od 15. februara na snagu stupaju nova pravila, prema kojoj će Novakova propusnica važiti samo do 16. aprila, što znači da Đoković neće moći da igra u Parizu, osim ako se ne vakciniše ili zarazi koronom još jednom.

Doduše, L'Ekip se ogradio da bi ovo novo pravilo koje stupa na snagu 15. februara moglo da bude suspendovano kasnije tokom proleća, ali ostaju pri tome da po novim propisima najbolji na svetu neće moći da igra na Rolan Garosu i bori se za novi grend slem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Boba

29.01.2022 00:38

Nole nesporno je da si najbolji! Ali izgleda da hteo ili ne moras u penziju! Sva vrata b na turovima za tebe zatvaraju! Ti gotovo vise i nemas izbora! Kraj!

Odgovori 17 3
1234567890

29.01.2022 06:18

Zašto li je ovom svetskom političko tajkunskom šljamu toliko bitno da nas sve vakciniše kad i sami tvrde da je omikron ima izuzetno laku kliničku sliku i da trenutne vakcine i preležani raniji oblici korone ne sprečavaju zarazu.

Odgovori 25 6
Micha

29.01.2022 12:39

Ceo svet se vakcinisao. Do proleća će vakcina biti obavezna u celoj evropi. Novak je žrtva našeg primitivizma .

Odgovori 20 14
nesa151

08.02.2022 09:17

NOVAK ima oko sebe tim lekara pa i onog koji mu je uskladio ishranu!Dali je moguce da ostoji autoritet u medicini koji Novak nebi poslusao.Drugo je tu nesto u pitanju sa stajem njegovog organizma samo to nije za svacije usi!@Boba nece Novak u penziju.Moj slucaj ;Dvostruki bay pas,defiblator,prostata ,secer,kapacitet srca 26%.Nemogu da primim vakcinu jer bi me ubila .I STA SAD PAMETNJAKOVICI I tz "doktorcici"?Bice da usvojite ko u Svajcarskoj EUTANAZIJU i resili ste se jednog 80godisnjaka koji nemoze da vam se povinuje vec da vas posalje sa vakcinom u PM!