AUSTRALIJAN OPEN PONOVO CENZURISAO ĐOKOVIĆA! Izgleda da u Melburnu NIJE DOZVOLJENO izgovoriti IME prvog tenisera sveta! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.01.2022

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danil Medvedev pomenuo je Novaka u razgovoru sa Džimom Kurijerom, ali se to očigledno nije dopalo organizatorima turnira!

AUSTRALIJAN OPEN PONOVO CENZURISAO ĐOKOVIĆA! Izgleda da u Melburnu NIJE DOZVOLJENO izgovoriti IME prvog tenisera sveta! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Nakon velike borbe Medvedev je savladao Cicipasa u polufinalu Australijan opena sa 3-1 u setovima - 7:6(5), 4:6, 6:4, 6:1. U finalu ga čeka Rafael Nadal koji je rano jutro savladao Italijana Matea Beretinija.

Foto: Tanjug/AP

Stefanos Cicipas i Danil Medvedev

U tradicionalnom razgovoru sa Kurijerom, Rus se osvrnuo na prethodni duel sa Špancem u Melburnu i poručio da je spreman za nedeljni okršaj. Nekoliko sekundi nakon toga on je pomenuo Đokovića u pozitivnom svetlu, ali to je zvanični Tviter nalog Australijan opena odlučio da "iseče".

 

 

Nije prvi put da se ovakva stvar dešava na ovogodišnjem turniru.

Da li je to čista slučajnost ili se ime najboljeg tenisera sveta namerno cenzuriše ostaje nam da nagađamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading