NOLE, MOŽE I BEZ VAKCINE: Đokoviću stigao POZIV iz Amerike - IGRAĆE na čuvenom turniru!

Autor:

Sport

26.01.2022

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Mastersa u Majamiju Džejms Blejk izjavio je da se nada učešću Novaka Đokovića na tom turniru, uprkos činjenici da nije vakcinisan.

NOLE, MOŽE I BEZ VAKCINE: Đokoviću stigao POZIV iz Amerike - IGRAĆE na čuvenom turniru!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Bivši američki teniser je dodao da bi voleo da učestvuju sva tri tenisera koja su obeležila istoriju "belog sporta".

Sve što nam sada treba je da se pojave Rodžer Federer, Rafael Nadal i Novak Đoković. Da, Đoković - rekao je Blejk, koji je zatim dodao:

 

 

Mnogi ljudi su nezadovoljni Novakom ovih dana nakon fijaska sa vizama i deportacije na Australijan openu. Nema sumnje da zaslužuje deo krivice. Ali i Tenis Australija i australijska vlada zbog lošeg postupanja u situaciji koja je izmakla kontroli. Bilo je tužno videti TV kamere i paparace kako okružuju Đokovićev auto dok je išao na saslušanja za imigraciju i videti njegove mračne fotografije na zadnjem sedištu kao da je kriminalac - podvukao je Amerikanac, uz reči da Nole nije kriminalac, bez obzira što se lično ne slaže sa njegovom odlukom da se ne imunizuje.

Masters u Majamiju na programu je od 21. marta do 3. aprila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading