OTKRIVENA TAJNA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Ovako je nastao snimak o kojem svi pričaju!

Autor:

Sport

26.01.2022

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Radulović iz Podgorice, na Instagramu poznatiji kao Jodžir, čuven je po svojim vicevima koje svakodnevno plasira na profilu koji broji preko 100.000 pratilaca.

OTKRIVENA TAJNA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Ovako je nastao snimak o kojem svi pričaju!

Foto: instagram.com/printscreen

Jovan Radulović i Novak Đoković

U razgovoru za crnogorski "Mondo", Jodžir je ispričao kako je nasto čuveni klip sa Novakom i vicem.

- Ja sam drugu nedelju zaredom bio na Žabljaku i uvek sam u tom hotelu Polar San. Sedeo sam, pio rakiju, zapio se sa drugarima i pet minuta pre nego što je Novak ušao, ja sam ispričao vic. Možda moji vicevi nisu svima smešni, supruga mi je došla i srela ga na vratima. Meni žena prilazi i kaže: "Evo ga novak, Evo ga Novak" - kaže Radulović.

- Ustajem, okrećem se prema njemu: "Đe si, Novače, legendo", on se okreće i kaže mi "Tebe sam prepoznao". Ja sam bio u vasioni, mene je prepoznao. Rekao mi da ima u telefonu desetak mojih klipova koje su mu slali ljudi. To je najbolji sprotista sveta, imponuje mi kada mi kaže da mene prepoznaje.

 

 

Radulović kaže da mu se kod Novaka najviše svidela spontanost.

- Meni je bilo fascinantno jer je tražio da proba palačinke sa džemom. Kako su mu stigle palačinke, ja sam ga pitao "Ja sam mislio da ti jedeš karfiol i brokoli, a ne palačinke". On kaže da to nije tako već da su mediji to naduvali. Kum njegov kaže može li neki vic za Novaka. Ja nikada u životu ne bih prišao čoveku koji jede. Ja prilazim, Nole slušaj vic... Sedam pored njega. Čovek počinje da se smeje. Vidi se da nije na silu smejao. 

Na pitanje kakav je Novak Đoković, Jodžir odgovara:

- Susreo sam se sa dosta sportista i poznajem dosta sportskih veličina, ali nikad nisam doživeo nekog tako prijatno. Prvi sportista sveta, najbolji teniser na planeti, ta prijatnost, potpuno lagano sedi pričaj. Neverovatno... - istakao je Radulović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading