ŠOK U MELBURNU: Razboleo se Nadal!

Autor:

Sport

25.01.2022

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Rafael Nadal otkrio je sa kojim se sve problemima suočavao tokom meča četvrtfinala Australijan Opena.

ŠOK U MELBURNU: Razboleo se Nadal!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Španac je eliminisao Kanađanina u pet setova, ali je mučio muku sa stomakom, zbog čega je morao da traži medicinski brejk između četvrtog i petog perioda igre. Tom prilikom je popio terapiju, koja mu je pomogla da na terenu ostane puna četiri sata i deset minuta.

Nisam se osećao dobro, u stomaku. Pitao sam da nešto mogu da urade. Išao sam unutra, da spustim tenziju. Sve je bilo dobro posle, uzeo sam neke tablete. Srećan sam bio što sam servirao dobro u petom setu - objasnio je Nadal, koji je dodao da je duel bio vraški težak za njega:

Ne znam. Prosto sam rasturen. Jako težak dan, nisam trenirao za ovo. Malo sam imao sreće na početku V seta. Na početku meča sam igrao dobro, znao sam koliko je dobar, težak protivnik, talentovan, fantastičan servis ima...

 

 

Španski superstar na svom kontu ima 20 Grend slem titula, a sada je došlo vreme da razmišlja o novoj, drugoj u Melburnu nakon 2009. godine.

Da. Možemo da stvaramo istoriju. Pre dva meseca nismo znali da li ću igrati više na Turu. Za mene je samo prisustvo ovde velika stvar. Igram tenis i uživam - zaključio je Rafael Nadal neposredno posle porlaza u polufinale, gde će igrati sa boljim iz meča Beretini - Monfis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (20)

Loading
folirant

25.01.2022 10:10

ko te ne zna skupo bi te platio

Odgovori 160 17
Bob

25.01.2022 17:04

@folirant - Vidi momak, folirant i pr3varant se zna ko je. Iz Srbije je. Odaziva se na ime Nolo.

Odgovori 12 138
Bojan

26.01.2022 10:38

@Bob - Nolo?

Бранислав

25.01.2022 12:07

какве ли је таблете попио...витамине ?!

Odgovori 69 7