KRAJ SAGE! RAMPA NOVAKU OD PREMIJERA: Đoković PROPUŠTA još jedan Grend slem!

Autor:

Sport

23.01.2022

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi reket sveta Novak Đoković ni naredne sezone neće moći da igra na Australijan Openu, saopštio je premijer države Viktorija Danijel Endrjuz, a prenose australijski mediji!

KRAJ SAGE! RAMPA NOVAKU OD PREMIJERA: Đoković PROPUŠTA još jedan Grend slem!

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

Endrjuz je bio jedan od glavnih zagovornika Noletove deportacije, a sada je podvukao da se pravila neće menjati ni sledeće godine. Stoga, nevakcinisanim teniserima neće biti dozvoljen nastup u Melburnu, dok će Đokovićeva zabrana ulaska u zemlju, po njemu, biti "dosledno ispoštovana"!

Premijer Viktorije je dodao da će Australijan Open "preživeti" i bez Srbina, o čemu svedoči i uspešan tok prve nedelje turnira na najmanjem kontinentu.

 

 

Tom prilikom, Endrjuz je podržao i stav Španca Rafaela Nadala, koji je javno kritikovao Noletovu odluku da se ne imunizuje. Jasno je da mržnja prema srpskom šampionu u Australiji ne jenjava...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (5)

Loading
zoran

23.01.2022 14:03

Bas ga zabole, pa o nemu se vise pise nego o tenisu, gdje god okrens, novine, tv. Djokovic to i to. Pa stvarno da nevalja o njemu se nebi pisalo, pa o mafijasima se nepise toliko.

Odgovori 18 2
Popaj54

23.01.2022 19:31

@zoran - Tačno. 10 dana je bio na naslovnicama zapadnjačkih pisanija + glavna vest na CNN i BBC! I to pre Džoa i Elizabete... 👍

Branislav

23.01.2022 19:19

Ima da vas tuzi I da vam uzme 4 miliona dolara...kao da je osvojio tri grand slema

Odgovori 12 0
Cardak

24.01.2022 20:47

Ej Australijanac MELBURN KUPUJU I SELE U KINU U SANGAJ.Tamo im neces trebati kupuj MOTIKU!