MAJKA SA BEBOM PRIŠLA ĐOKOVIĆU NA OSTROGU: Novak nije mogao da zadrži OSMEH, prelepa scena (VIDEO)

Autor:

Sport

21.01.2022

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovogodišnji Australijan open prolazi u senci nedavnih dešavanja vezanih za najboljeg svetskog tenisera. I dok celokupan teniski svet pokušava da se fokusira isključivo na teniski teren, Novak Đoković nakon deportacije i kratkog boravka u spskoj prestonici, vreme provodi ne razmišljajući o "belom sportu".

MAJKA SA BEBOM PRIŠLA ĐOKOVIĆU NA OSTROGU: Novak nije mogao da zadrži OSMEH, prelepa scena (VIDEO)

Foto: Pritnscreen/Youtube/Independent

Novak je u beogradskoj crkvi Ružica proslavio Bogojavljanje, a od četvrtka se nalazi u Crnoj Gori gde je tokom današnjeg dana posetio Manastir Ostrog. 

Njegovo prisustvo u Manastiru izazvalo je oduševljenje prisutnih. Mnogi su prilazili najboljem svetskom teniseru ne bi li se sa njim fotografisali i razmenili po koju reč, a a najupečatljiviji momenat bio je kada je jedna majka sa bebom prišla Đokoviću. Najbolji teniser sveta je popričao sa njom, a onda uz širok osmeh ušao u manastir gde su ga na vratima dočekali monasi. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Kaze se

22.01.2022 01:16

Kaze se “pod Ostrogom” slava mu i milost!